jueves, 30 de abril de 2009

Otra de Els Pets


Nina de sucre i fang que ara jeus al sofà, t'aixecaràs un vespre pressentint aquest final. I mentre fas el sopar, llesques de pa torrat, l'estómac encongit t'avisarà que s'ha acabat, sense mirar la foto de les nostres mans que ens vam fer un dia dins el llit en fer-se tard no fa pas tant, quan em parlaves sense paraules. D'un amor llarg com anar al cel i tornar; d'un amor boig com pluja seca; d'un amor dolç com apnellets de pinyons; d'un amor feréstec com les pel·lícules d'en Truffaut.
pues yo ni al Viña ni al SOS ni leches.

domingo, 19 de abril de 2009

Cançó de Els Pets


Tinc ganes de cantar i cridar, de saltar i riure, sense cap perquè, tinc ganes d´oblidar el que sempre m´amoïna vull estar content. Sé que el futur que m´han pensat és dòcil i global i que al final qui guanya sempre és el blanc. I és que si ho penses tot plegat o et deprimeix o et cou però és massa fàcil i a més no porta enlloc. Per això cada dia al carrer m´enfronto als enemics sense motius i estúpidament amb un gran somrís.

sábado, 11 de abril de 2009

las cosas cambian mucho
en poco tiempo

miércoles, 1 de abril de 2009

0:10

Los martes y los miércoles a diferencia del resto de días de la semana (exceptuando los que salgo de 'fiesta') en los que estoy en el pc, son días de sofa y tele. El martes, House; el miércoles, Cuestión de sexo; hoy, en la reflexión final que siempre hace Diego, decía algo así como que deberíamos dejar de estar con nuestros polos opuestos, porque a pesar de lo mucho que nos atraen en difícil convivir con ellos y que es más fácil convivir con alguien parecido a ti; cierto es.